εγκατάσταση kit υγραερίου

Autofit Gaitanos

Τηλέφωνο :
2810242215
Fax :
2810242215
Διεύθυνση :
Αρτεμησίας 152, Νέα Αλικαρνασσός

Στο κατάστημά μας θα βρείτε πολλούς τρόπους για να εξοικονομήσετε οσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, μειώνοντας αρκετά το κόστος μετακίνησης με το αυτοκίνητο σας. Σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου και τύπο κινητήρα.

Στην Autofit Gaitanos προσφέρουμε Service σε όλα τα μοντέλα 4Χ4 με κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου. Εκτός αυτού, σας παρέχουμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών-βελτιωτικών,σε άριστη ποιότητα και στις καλύτερες τιμές τις αγοράς για όλα τα 4Χ4

Η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδιασμό με την Άρτια Τεχνολογική μας Κατάρτιση, την Εργασιακή μας Συνέπεια, την Εξειδίκευση και η Συνεχής μας Επιμόρφωση στις Νέες Τεχνολογίες είναι εγγύηση για τα αποτελέσματα μας σε οποιο και αν είναι το πρόβλημα του οχήματος σας.

Στο συνεργείο μας σας παρέχουμε πλήρη τεχνικό έλεγχο του κινητήρα, αλλα και των υποσυστηματων του αυτοκινήτου σας ωστε να προλάβουμε η να επισκευάσουμε οποιοδήποτε τύπο βλάβης με εγγυημένα αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η Autofit Gaitanos συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες ανταλλακτικών για να σιγουρευτούμε οτι έχουμε το κατάλληλο και για το αυτοκίνητό σας χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο το οχημά σας με ανώνυμα και αμφιβόλου ποιότητας ανταλλακτικά.

Πριν απο κάθε εργασία, ενημερώνεστε πλήρως για το κόστος, τη διάρκεια ολοκλήρωσης της επισκευής, καθώς και τους πιθανούς λόγους που προκάλεσαν την αστοχία, ενώ το εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας ενημερώσει για ολες τις πιθανές λύσεις του προβλήματος σας, αλλα και πως να αποφύγετε παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.

Αν λοιπόν το αυτοκίνητο σας χρειάζεται Service, μηχανική επισκευή, εργασίες ηλεκτρολογικές και φανοποιείου, έλεγχο υποσυστημάτων φρένων, αναρτήσεων, aircondition κ.α αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες στο μικρότερο δυνατό χρόνο με την μικρότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση.

Εκτός των επισκευών στο κατάστημά μας μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοση και την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας.